Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie, Sagetatorii doresc cu intensitate sa se simta bine in mediul lor familial. Doresc liniste, intelegere, un strop de confort si de relaxare. Intre 22 si 23 noiembrie, casa sentimentelor impartasite capata importanta in economia vietii lor de fiecare zi. Pentru unii, totul este resimtit ca o disponibilitate crescuta pentru aventura; alteori, este vorba de o adevarata stare de neliniste care ii impinge sa aiba initiative menite sa le umple un gol sufletesc: pot face primul pas pentru a se impaca cu iubitul/iubita, pot face propuneri si invitatii ca sa-si consolideze o relatie noua.

Aceste tranzite au darul de a pune la incercare prieteniile si trainicia anturajului. Nu toate provocarile merita un raspuns sau o reactie imediata, in schimb, este de studiat felul in care se poarta unii, cum reactioneaza in fata unui pericol, a unei ipostaze delicate sau cu ce argumente se apara acestia in fata acuzatiilor aduse de nativul din Sagetator.

Intre 24 si 25 noiembrie se contureaza o perioada de munca, de harnicie, de progres, de eficienta, de modestie, de rabdare. Pe 26 si 27 noiembrie, in prim-planul atentiei lor sunt relatiile parteneriale, schimbul de idei, propunerile, reactiile verbale.

Unele discutii pot fi neserioase, superficiale sau detasate de subiect (neimplicare), indiferent de abilitatea cu care sunt ele mascate printr-un comportament indatoritor. Alte confruntari se pot transforma intr-un tir de ironii, acuzatii spuse pe un ton glumet sau pot vadi tendinta unora de a controla dialogul prin erijarea lor ca autoritati in domeniu.

De aicim senzatia de nemultumire, de neincredere si de respingere fie a unei propuneri, fie a unuia sau mai multor parteneri cu care se poarta negocierea. Aceasta ipostaza este amplificata de impulsurile fazei de Luna Plina din 26 noiembrie, cu Soarele in Sagetator si Luna in Gemeni, chiar in casa parteneriatului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...