Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Se mentin premizele cu privire la forta pe care o au multiplele trigoane regale construite pe semne de Foc, pentru nativi apartinand zilei Sagetator. Doar ca, intre 21 si 22 martie, ele aduc chiar o forta uriasa concretizata, printr-un elan vital de o mare intensitate.

De aici si forta fizica, combativitatea si vigoarea atat de necesare celor care desfasoara activitati sportive. Sunt zile bune pentru afirmare, pentru a face o impresie buna, pentru a cuceri un public, pentru a dobori recorduri, pentru antrenament si progres, pentru afirmare. In cea mai mare parte, aspectul ii avantajeaza pe barbati, pe cei tineri sau maturi. Pe femei le poate transforma, prin intensitatea trairii sau manifestarile exagerate, nesupravegheate, in niste, persoane voluntare, “masculine”, autoritare si imperative. Poate ca – cine stie?!- undeva, intr-un domenii de activitate acest tip de manifestare va fi avand meritul lui si va produce succesul scontat dar, in plan sentimental sau afectiv cu siguranta, va produce doar contrariul celor intentionate.

Din punctul de vedere al sanatatii zilele de 23 si 24 sunt indicate pentru tratamente cosmetice sau mici interventii pe corp, fara ca acestea sa fie invazive. Zilele de 25 si 26 martie se arata, pe “hartie!, chinuite de superficialitate, inconsecventa, neseriozitate, nehotarare. De aceste inconveniente se pot face vinovati atat Sagetatorii cat si partenerii lor de afaceri, de viata, de proiect, indiferent de zodia din care fac parte aceia.

Mai complicata este aceasta secventa astrala in contextul unor procese, audieri, anchete, depozitii. Aici lucrurile se complica printr-o dimensiune karmica ce priveste si statutul public.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...