Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

21 mai ar putea fi o zi cenusie, poate chiar trista, cand nativii sa fie strabatuti de fiorii necunoscutului. Este vorba mai mult de o stare de spirit, pentru ca, in acea zi de 21 mai, natura astrala a casei a XII-a se va schimba prin intrarea Lunii Negre. Functia ei va fi una de a trezi la viata si de a aduce in prim-planul constiintei Sagetatorilor, tot felul de amintiri neplacute.

Nota generala va fi pana pe 14 februarie 2017, una de stres, de revolta, de nemultumire. Ea va activa suferintele organice mai vechi, slabind rezistenta psihica in fata bolilor si eforturilor cotidiene. Acestor impulsuri astrale li se vor adauga cele provocate de intrarea planetei Marte, in ziua de 27 mai, in acelasi locas zodiacal, de unde va lucra impotriva nativilor, alimentand intrigile si comploturile, “tinand cu dusmanii”, pana la inceputul lunii august 2016.

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), nativii isi vor incarca bateriile de la faza Lunii Pline in Sagetator, momentul lor de gratie astrala de peste an, cand ceva special li se pregateste sau care se va revela atunci. Va fi o perioada buna pentru starea lor generala care va contracara, pentru moment, stresul provenind de la casa a XII-a.

Dupa 24 mai, planeta Venus se va afla in Gemeni, in casa a VII-a, si le va permite sa faca tot felul de speculatii, sa negocieze in beneficiul personal un contract, sa se apere, sa ajunga la masa tratativelor cu una sau mai multe persoane cu care se afla in conflict sau in proces pe care il pot solutiona prin “cadere la pace”, repede si avantajos.

Este bine sa nu se ajunga cu aceste conflicte deschise in preajma zilelor de 2, 3, 4 iunie, cand situatia se va complica dramatic. Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), la ordinea zilei vor fi banii, salariul, munca. Pentru unii, se poate contura o imbunatatire a raportului bani/munca prin avansare, functie, schimbare a serviciului.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, mici surprize, escapade, deplasari scurte, neprevazute dar si dialoguri care le pot furniza nativilor informatii surprinzatoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...