Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), universul interior va fi populat de umbre si ganduri deloc constructive: indoiala, neincredere, dorinta de a renunta la un proiect sau la o relatie, frica de necunoscut, teama de consecinte din perspectiva unor decizii radicale, etc.

Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, etapa mult mai buna si diferita de fata de zilele anterioare: Sagetatorii vor capata incredere in fortele proprii, in logica lor, in dreptatea sau justificarea cauzei lor, in valoarea unor proiecte personale. Daca, in urma cu niste zile, erau depresivi si demoralizati, avand tendinta sa cedeze fara lupta, acum, dimpotriva, ei se vor mobiliza pentru a sustine un factor de evolutie sau macar de stabilitate din existenta lor.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, cei mai multi nativi, care au un mod de viata obisnuit, isi fac calcule, numara banii, isi restrang cheltuielile, amana o serie de gesturi care costa. Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), Luna va incepe sa traverseze casa a III-a a comunicarii si educatiei primare, pregatindu-se de faza Lunii Noi in Varsator care va avea lor la inceputul zilei de 28 ianuarie.

Dar, fiorii acestui moment se vor simti deja. O anume febrilitate in starea de spirit, asteptarea infrigurata a unui eveniment pe care il presimt, toate acestea au darul de a-i transforma in niste fiinte sensibile, nu o data nervoase. Sagetatorii le vor parea unor agitati, vorbareti, nerabdatori. Felul lor de a raspunde la stimuli, provocari sau chiar participarea la dialog va fi marcata de aceste premize afective.

De aceea, in acest rastimp ar fi bine sa se evite dialogurile oficiale, declaratiile, interviurile sau replicile publice. Deplasarile se pot contramanda peste noapte sau, dimpotriva, nevoia unei deplasari poate sa se iveasca pe neasteptate, in buna traditie a surprizei si contradictiei patronata de Varsatorul activat, acum, de tranzitul puternic al Soarelui.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...