Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie care continua sa traiasca intens, dar nici pe departe atat de neplacut, de solicitant sau de periculos cum li se intampla nativilor apartinand altor semne, pe acelasi context astral. Casa placerilor este de-a dreptul invadata de influxurile unor planete care Sagetatorilor le sunt avantajoase.

Astfel, Marte in Berbec, in domiciliu, se misca intr-un chip special, in casa lor a V-a, le da “foc la inimioara”, chef de aventura, disponibilitate pentru a face cuceriri, pentru a-si verifica sarmul si succesul, pentru a face schimbari in viata lor, pentru a experimenta placerea “alternativelor”, pentru a se cunoaste pe ei mai bine, intr-o anume etapa de viata. Venus in Berbec, in conjunctie cu Marte, nu face decat sa sporeasca cheful de a “gusta” din placerile vietii: mancare, bautura, dans, glume, chef, voie buna.

Sunt intens motivate si preocuparile sportive, de unde si dorinta lor de a lasa in orice moment totul balta si a se duce unde li se ofera o ocazie sau o invitatie: la munte, la schi, in excursie etc. Teoretic, toate sporturile sunt bine exprimate astral pentru cei care si-au facut din sport o preocupare constanta sau o profesie.

E momentul unor victorii spectaculoase, a unor recorduri, a unor rezultate de exceptie in concursuri, intreceri, gale etc. Femeile cunosc si ele aceste impulsuri, doar ca acestea fiind exprimate mai intens, ele le pot colora reactiile, manifestarile sau intregul comportament cu o nota aspra, brutala, masculina, nu o data exagerata, ceea ce nu ar fi in avantajul celor mai excentrice fiinte. Cei cu functii pot incepe sa se confrunte cu situatii neplacute pentru urmatoarele doua saptamani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...