Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, relatiile cu familia din care provine nativul vor fi marcate de ingaduinta, respect, dorinta de a ajuta. Dar, se pot dezvolta si ipostaze contradictorii care, in ciuda compasiunii resimtite de catre nativi, se pot manifesta ori de cate ori, intentiile formulate vor atinge un punct sensibil, o suferinta personala ori o trasatura de caracter (egoism, inflexibilitate, zgarcenie, incapatanare.).

Pe 20 mai Soarele va intra in zodia Gemenilor si va genera, timp de patru saptamani, situatii conflictuale, readucand in actualitate dispute mai vechi, probleme nerezolvate, dand proceselor un curs inedit, neluat in calcul de nativi.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, relatiile sentimentale vor fi tulburi, marcate de irascibilitate, ostilitate sau suparare manifestata zgomotos ori chiar de represalii si pedepse exemplare pe care Sagetatorii le vor aplica, demonstrativ sau crezand sincer ca procedeaza bine, celor dragi (copii, iubit/iuita, prieteni). Cei vizati este bine sa nu le raspunda pe masura.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, discutii profitabile despre cum ar putea castiga un “ban in plus”, tatonarea posibilitatii de angajare intr-un al doilea loc de munca.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, se contureaza escaladarea discutiilor cu tenta conflictuala si degenerarea oricarei conversatii in disputa. Evenimentele care-i solicita pe parteneri vor pune la incercare trainicia sentimentelor si onestitatea relatiei lor. Situatia se poate schimba brusc, de la ora la alta, pe 25 mai, pe fondul producerii fazei de Luna Noua, care va induce nervozitate si intoleranta.

Din 26 mai, aceste relatii precum si evolutia proceselor, vor fi controlate de relatia rigida si greu de contracarat a opozitiei dintre Marte si Saturn, pe axa Sagetator/Gemeni, ceea ce va avea darul sa complice sau sa aprofundeze adversitatile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: