Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Sagetatorii continua sa se simta bine, sa fie motivati, entuziasti, energici, drept care se pot implica intr-o serie de activitati care fie le dau satisfactie imediata (placeri, distractii, sport, aventuri), fie le dau posibilitatea de a face pasi mari pe calea afirmarii de sine prin stiinta, carte, cultura.

Pregatire profesionala. In aceasta din urma ipostaza, suportul astral este remarcabil si, poate de aceea, unele succese au un aer “fulminant”. Intre valoare, succes si functie ori stau profesional lucrurile par sa mearga mana in mana. Cei care apuca acum sa-si consolideze situatia profesionala, sa cucereasca un loc important de munca, se pot dezvolta spectaculos.

Zile exceptionale: 20 si 21 iunie. Intre 22 si 24 iunie dimineata pot aparea, mai mult decat in alte, momente ale anului, probleme administrative, mici incurcaturi, verificari de rutina, gesturi necesare pentru a consolida un proces al muncii sau demersurile publice. Un mic ajutor, o echilibrare sau o nuantare necesara intr-un sir de gesturi si atitudini ale nativilor pot veni din partea cunoscutilor care ii pot domoli ori impiedica sa greseasca. Eventual, cereti ajutorul.

Casa a VIII-a a banilor incepe, din 21 iunie, pentru o luna de zile, sa fie importanta, acaparandu-le gandurile si existenta de fiecare zi. In acest sector se va adauga, din 24 iunie, si influxul planetei Marte. Se poate naste, uneori din senin, o batalie pe bunurile personale (cu oamenii legii sau institutiile statului), pe avere (cu rudele), pe venituri din exploatarea unor instalatii, utilaje, bunuri funciare etc. (cu strainii – de ex. cu vecinii). Un motiv ar putea fi o dusmanie mai veche, o ranchiuna ce alimenteaza dorinta acelora de revansa.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...