Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 20 – 26 Februarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 20 – 26 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 22 februarie (pana la ora pranzului), Sagetatorii vor trai o perioada de “inflamare”. Se va realiza, in acest rastimp, un trigon regal pe semne de Foc, ceea ce, pentru ei, va reprezenta un rezervor de combustibil astral care le va permite sa traiasca intens, “sa arda” cum se spune metaforic, sa se implice in diferite activitati, sa-si asume riscuri, sarcini si initiative pentru a caror rezolvare va fi nevoie de timp. Vor avea idei, vor raspunde prompt la orice solicitare, vor fi eficienti, implicati, dedicati unei cauze, seriosi si motivati.

Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, asupra lor se vor abate razele piezise (cuadraturile) dinspre Fecioara (unde se realizeaza faza de Luna Plina) si Pesti, unde afla Soarele, implicat in aceasta etapa astronomica si astrologica, raze care se vor concentra pe Saturn, aflat acum in inima zodiei Sagetator, care devine astfel, administratorul superior al unei faze cu profunde influente asupra nativilor.

Chiar daca aceasta Luna Plina nu angajeaza direct semnul lor zodiacal natal, totusi, prin impactul major al aspectelor care se construiesc prin intermediul ei, ocupa un loc important in dinamica astrala a momentului, vizand mai ales, casa I a cerului lor de nastere, adica eul, constitutia fizica.

De aceea, nu ar fi de mirare ca, pe fondul acestei etape, sa se produca, in viata unora, crize de personalitate de mai mare sau mai mica intensitate sau momente de un dramatism intens, nascute din felul in care trebuie sa se mobilizeze pentru a se (re)aseza in matca lor sociala, profesionala, superior existentiala sau sa se raporteze la toate determinarile lor familiale, Intre 25 si 26 septembrie, unul sau mai multi prieteni il pot supara sau dezamagi pe cate un Sagetator. Totul va pleca de la o descoperire de moment, de la o indiscretie, de la o dezvaluire cu ramificatii ciudate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...