Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Evenimentele ce pleaca din sectorul Capricorn pun problema banilor castigati din munca proprie.

Nu este obligatoriu sa se manifeste toate contextele sugerate de aceste ipostaze sau poate nu intensitatea care pare a fi “pe hartie”. Nu sunt excluse intarzieri ale unor plati, plati partiale; nota generala este de bani putini, sau chiar de atingerea unei cote de alarma. De aici si o anume tendinta de rationalizare a cheltuielilor.

Multa lume se va “restrange”, cu atat mai mult cu cat, cortegiul sarbatorilor ii obliga sa se faca o serie de cheltuieli, asa zis de onoare (atentii si cadouri celor facute celor apropiati sau celor fata de care au datorii morale). Marele eveniment al saptamanii viitoare provine de la tranzitul planetei Saturn care paraseste casa a XII-a si care le-a adus doi ani si jumatate de tulburari interioare, de enigme, de teama de necunoscut si le-a provocat inhibitii greu de motivat logic; pe 23 decembrie Saturn va intra in casa I, a identitatii si a tuturor problemelor legate de persoana fizica, de structura interioara dar si de eu-l social.

Doi ani si jumatate vor fi obligati sa treaca prin furcile caudine ale unei restructurari de personalitate, de adaptare la realitatile care se instaleaza. Pe cei care au “calcat stramb” ii va aduce in situatia de a plati. Uneori, motivul originar al acestei plati karmice nu este identificat, fiind prea indepartat, in biografia lor interioara.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...