Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 20-26 August 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), unii Sagetatori pot incerca sentimente contradictorii fata de rude. Ei isi vor calca pe inima si vor accepta sa ajute un membru de familie si din alte motive decat cele justificate de relatia de rudenie insesi (mila, solidaritate umana, dorinta de a face bine, neputinta de a ramane indiferent la suferinta cuiva apropiat etc.).

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, este posibil ca ei sa aiba surprize placute. Sagetatorii pot participa la evenimente sportive sau culturale in mod neprevazut. Șansa unor aventuri galante trecatoare.

Pe 22 august, Soarele va intra in casa ridicarii in rang prin functie si meserie si, alaturi de Sensul Vietii si de cei doi Benefici, potentati de cerebralismul si pragmatismul lui Mercur in acest locas, va crea premize favorabile unor succese, impliniri, debuturi stralucitoare, confirmari de exceptie, demonstratii ale excelentei profesionale. Unii pot fi numiti in functii importante, altii pot lua premii, pot primi omagii sau decoratii, etc. Alte persoane ar putea marca, acum, sfarsitul unei “batalii” personale, a rezistentei pe baricadele unor conflicte si ostilitati care, o data incheiate, le vor aduce un spor de imagine sau le vor “curata” imaginea patata anterior. Moment al dreptatii.

Pe 23 si 24 august, o mare parte din activitatea desfasurata de acesti nativi se va indrepta spre organizarea si eficientizarea muncii lor, spre consolidarea statutului in colectivul unde lucreaza, spre risipirea barfelor si contracararea micilor sicane de la serviciu.

Pe 25 si 26 august, nativii ar putea lua in discutie sau ar putea reanaliza vechile aliante si implicarea lor in proiecte colective. La unele, Sagetatorii vor renunta sau, constransi de imprejurari, vor incerca reformularea unor clauze contractuale (termene de predare, plati, responsabilitati, etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...