Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

De la inceputul zilei de 19 septembrie pana dimineata, Sagetatorii s-ar putea sa nu se simta bine. Ceva nu le–a priit (o mancare, un conflict, vorba cuiva) drept care, dorm prost, se trezesc obositi si devin irascibili. Incetul cu incetul, aceasta agitatie se risipeste iar ei isi revin la optimismul si energia lor caracteristica.

Pana pe 21 septembrie dupa-amiaza vor fi in forma fizica buna dar si intr-o stare psihica ce vadeste tonul si determinare. Intre 21 septembrie dupa-amiaza si 23 septembrie seara fiecare Sagetator face si reface proiecte, mai modeste sau mai generoase in intentii, in care factorul bani este esential. Cantaresc cu onestitate, fara sa se avante, ceea ce pot si ceea ce nu pot realiza.

Intre 24 si 25 septembrie insa, dupa atata rigoare si masura, simt nevoia sa “zburde”. Au nevoie de libertate de miscare si vor sa faca numai ceea ce le aduce satisfactie pe moment. Sunt extrovertiti, simpatici, inventivi, au “dor de duca”. In conversatii se pot inflacara, se pot contrazice, pot pune pariuri, fac parada de cunostinte in intentia de a-si “turti” preopinentul.

Pe 23 septembrie Soarele va intra in casa prietenilor. In legatura cu aceste cunostinte (noi sau vechi), se poate petrece ceva – un eveniment, o relatare, o informare, o dezvaluire, care sa provoace o schimbare cu privire la natura si calitatea acelei prietenii ori cu privire la oportunitatea de a da curs atasamentul lor fata de grupuri, idei planuri comune la care au aderat sau sunt pe cale sa le adopte. Pe 25 septembrie dimineata, marte va intra in casa inaltarii sociale, a profesiei si imaginii, a succesului si, de acolo, va da un prim semn, despre ceea ce trebuie facut cu necesitate pentru a normaliza cursul evenimentelor pe acel sector astral.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...