Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, unii nativi se pot afla in mijlocul unor conflicte care se vor intensifica sau care abia acum vor izbucni. Pe unii Sagetatori ii va bate gandul sa spuna tot ce stiu sau ce cred despre o situatie sau un conflict. Unora, le-ar putea placea felul in care se inteteste focul in jurul persoanelor vizate de ei, altii vor crede doar ca aceasta este o strategie inteligenta pe principiul “cea mai buna aparare este atacul”.

Este greu de spus cata justificare sau cata intuitie a adevaratului drum vor avea, cert este ca felul lor de a vorbi, continutul declaratiilor si informatiile vehiculate vor avea darul de a starni, cel putin, discutii aprinse. In aceasta nota de pericol si de risc, este de luat in calcul renuntarea la un drum, amanarea unei calatorii: principalul risc este cel al defectarii unui utilaj, mijloc de transport, etc., care sa provoace incurcaturi, decalaje, pierderea unor legaturi sau, pur si simplu, un accident.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in zodia Sagetatorului si, in felul acesta, ei vor fi rasfatati de vibratiile acestei stele datatoare de viata. Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, nativii vor simti dorinta sa-si securizeze postul pe care il detin printr-o atitudine sobra, responsabila si onesta.

Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, din dorinta de a pastra niste relatii utile sau a restabili niste aliante mai vechi, Sagetatorii vor incerca sa faca primii pasi spre o impacare sau spre netezirea unor asperitati care s-au ivit in calea bunei lor colaborari. De aceea, ei avea niste initiative cam indraznete, cam neobisnuite.

Unele dintre ele isi pot atinge scopul propus. Atentie la perioada care contureaza un blocaj pe 25 noiembrie si care va pune intr-o ecuatie nefericita banii si prietenii pentru perioada ce se va epuiza, dupa alte doua “runde”, la cote mai intense sau mai relaxate decat in prezent, in vara anului 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...