Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In perioada 19-20 martie, Sagetatorii se pot simti motivati sa faca o serie de interventii menite sa le deschida porti spre o avansare profesionala, sore o implinire personala ori spre o aventura existentiala la care se gandesc de mult timp.

Acum, cu Marte in semnul lor zodiacal si cu alte doua planete – Soare si Mercur – alaturi de Uranus in Berbec, ei par mai increzatori in fortele lor sau intuiesc, pentru moment, niste oportunitati. Nota generala este de mobilizare, de plan care sa le permita sa se afirmare – daca sunt tineri sau sa iasa din obisnuinta, rutina si mediocritate – daca sunt maturi. Sunt avantajati, in acest demers, cei care au 33, 41 – 42 sau 47 – 48 de ani.

Intre 21 si 23 martie dimineata, se anunta o perioada incarcata si apasatoare in viata lor. Li se pare ca tot ceea ce se intampla ii vizeaza doar pe ei, ii implica, ii solicita si ii pune la incercare. Cariera sau functia pot trece prin momente de contestare.

Uneori, Sagetatorii insisi vor lua in calcul solutia unei retrageri, unei schimbari, unui transfer sau chiar a unei demisii. Perioada devine delicata cu cat se apropie de 25/26 martie. Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa cedeze la prima presiune care se pune asupra lor.

De fapt, corect ar trebui spus ca, mai mult li se forteaza mana si atunci, rezistenta lor are o logica si o miza. Semnele clare ale unei vieti active, traite intens, chiar daca nativii nu au functii si responsabilitati, se pot decela, in existenta celor mai multi Sagetatori, intre 23 martie dimineata si 25 martie.

Provocarile astrale privesc casele prieteniei si relatiilor personale bazate pe sentimente, pe atractie fizica. Iesirile nativilor par a fi mai degraba temperamentale decat cerebrale. Explicatiile sunt de amanat pentru o perioada mai “impacata”, in acest rastimp, ele riscand sa degenereze. Nu luati in serios “Sirena” care va poate ademeni in preajma eclipsei de Luna: a o cere in casatorie este, totusi, o exagerare!

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...