Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 decembrie relatiile afective trec prin proba de foc a unei predispozitii naravase, tumultuoase. Sagetatorii pot fi gresit intelesi din cauza vietii lor traite intens, clocotitor. Li se va reprosa de catre cei apropiati – copii mai ales -, ca sunt prezenti in viata tuturor numai in a lor, nu.

Aceasta risipire de sine este reala asa ca si reprosul e intemeiat. Grabiti, neatenti, mereu pe fuga, Sagetatorii pot reactiona nervos la o observatie, la o rugaminte sau la o propunere venita de oriunde – familie, prieteni, colegi etc.

Intre 21 si 22 decembrie munca, activitatea profesionala ii cheama la datorie. Nu este exclus insa ca, in sinea lor, sa fie ingrijorati si nemultumiti de ceea ce se aude pe la colturi, ce le sopteste cate un coleg, cu privire la viitorul locului lor de munca sau la deciziile care urmeaza sa fie luate acolo.

Pe 23 si 24 decembrie incearca sa faca putina ordine in relatiile lor parteneriale, sa comunice punctul lor de vedere celor cu care impart viata in doi, afacerile sau proiectele. Atitudinea lor, desi motivata si corecta, va fi primita cu nedumerire sau ca un capriciu de moment de catre ceilalti, drept care vor fi nedumeriti sau enervati de felul in care sunt tratati.

Este indicat sa nu faca prea mult caz de aceasta secventa, cu exceptia unor situatii serioase, grave ce trebuie rezolvate neaparat.

Din 22 decembrie, Soarele le va tranzita casa banilor si-i va obliga sa se poarte cu masura si prudenta ori de cate ori va fi vorba de cheltuieli, cadouri, investitii, plati, tranzactii, cumparaturi. Faza de Luna Plina din 25 decembrie va scoate in evidenta o serie de secvente de viata personala ce trebuie sa tina cont ori sa gaseasca solutii pentru situatii-limita, complicate, care treneaza de mult timp ori care se nasc acum, pe fondul unei atitudini ostile, rigide, rautacioase sau total dezinformate a cuiva de care depinde respectiva rezolvare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...