Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 19-25 August 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 19 august, Sagetatorii vor face eforturi menite sa le obtina un avantaj ori sa intre in posesia unor bunuri de mica valoare.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, zona convingerilor superioare si a constiintei (de sine, profesionale, morale, sociale, politice, nationale) va fi in prim – plan. Desigur, acest context nu va functiona la fel de puternic pentru toata lumea. Luna Noua, insotita de o eclipsa de Soare, din ziua de 21 august, ii va pune, pe cei cuprinsi intre 20 si 40 de ani, in fata unei alegeri decisive, a reformularii unui crez ori a unui plan important de viata pentru care factorul “strainatate” este, deseori, luat in calcul. De cele mai multe ori, Sagetatorii vor alege calea “grea”, solutiile radicale si vor respinge locurile comune, compromisul sau banalitatea. Va fi vremea celor valorosi si puternici.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, cariera, viata publica, efortul profesional indreptat spre buna administrare a personalitatii lor va reprezenta principala miza, nuantata si studiata laborios cu ajutorul lui Mercur (care ii va impinge sa cerceteze si “a doua cale”) si consolidata de Soare, care va intra in casa a X-a, in ziua de 23 august.

Intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, posibile consultari ale nativilor cu persoane echilibrate, cerebrale, oneste doar ca, nu intotdeauna raspunsul sau punctul lor de vedere ii va multumi pe nativi pentru ca, felul temperat al acelora va fi in dezacord cu placerea de a trai intens, la “turatie maxima,” a Sagetatorilor. Nota generala a saptamanii o va da dublul trigon, la grad perfect, alcatuit de perechea Saturn/Luna Neagra cu Marte/Sensul vietii, ceea ce ar putea atrage rasturnari de situatie pe fondul unor informatii, revelatii sau evenimente care le vor permite nativilor sa descopere adevarul si care pot starni procese de constiinta, urmate de “lepadari utile” de erori si exagerari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...