Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, posibile stari organice proaste, difuze si trecatoare.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, Sagetatorii se vor simti in forma, mai motivati dar, cand se vor gandi la problemele celor din familie, in care trebuie sa se implice, brusc, entuziasmul lor va disparea.

Pe 20 martie, Soarele va intra in casa sentimentelor si a relatiilor cu copiii si se va alatura planetelor Mercur, Venus si Uranus; impreuna le vor insufla celor tineri, dornici de aventura si de senzatii tari, dorinta de a petrece: unii Sagetatori vor manca, vor bea sau vor dansa, altii isi vor cheltui energia facand sport de placere, de intretinere sau de performanta. Relatiile sentimentale nu vor avea insa noima: multa patima si putine sentimente. Aventurile de scurta durata se vor consuma in galop. Cei maturi se vor limita la placerile extravagante sau costisitoare.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, calcule nemultumitoare cu privire la venituri si cheltuieli insa unii Sagetatori vor reusi sa gaseasca o formula de a castiga un ban in plus.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, informatii care ii entuziasmeaza si le mobilizeaza resursele in vederea sustinerii unui examen sau a inscrierii la un concurs pentru ocuparea unui post. Pentru a nu rata respectiva sansa, ei se vor pune la punct cu materia de examen sau isi vor aduce cunostintele la zi. In relatiile cu copiii, se poate vorbi de un amestec intre exercitarea autoritati materne sau paterne si libertatile acordate acestora, adica pendularea intre exigenta maxima si concesiile in privinta unor mofturi si capricii, atitudine deloc pedagogica.

In jurul datei de 24 martie, unele persoane vor fi in situatia de a gresi prin asumarea unor riscuri inutile, prin implicarea in certuri si conflicte care nu sunt ale lor sau prin erori de judecata si comportament.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...