Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 18-24 Iunie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 18-24 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), viata personala va fi o prioritate pentru acesti nativi. Ganduri, preocupari, solutii, fapte, gesturi, reactii. Ziua de 20 iunie va fi una speciala pentru ca in acea zi, la ora pranzului, se va produce faza de Luna Plina in Sagetator, eveniment astronomic cu o mare semnificatie astrologica pentru ei, pentru ca le va da posibilitatea sa duca la indeplinire o premiza de viata. Va fi, totodata, si un bun prilej de a se incarca cu energie, de a fi in forma, de a fi puternici, de a depasi – fizic si psihic – obstacolele. Teoretic, Sagetatorii ar trebui sa se simta bine “in pielea lor”. Concret, situatia va fi insa nuantata in functie de varsta, de starea sanatatii si realitatea personala.

Astfel, un sector important, care ii va solicita in acest rastimp, va fi cel al casei a VII-a. Fiecare va fi obligat sa faca fata unei chestiuni parteneriale: unii se pot hotari sa divorteze, obtinerea libertatii fiind pentru ei un adevarat vis, altii, dimpotriva se pot hotari sa oficializeze o relatie.

Discutiile in jurul unor aliante sau implicarea intr-o activitate comuna vor fi un lucru obisnuit. Situatia se va complica in acea zi, pentru ca atunci va operasi opozitia Mercur/Saturn pe axa Gemeni/Sagetatori, la grad perfect, sporind greutatea existentiala a evenimentelor determinate de Luna Plina sau generand complicatii si divergente, prin diversificarea planurilor de actiune si prin blocajele pe care le poate instaura.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie Sagetatorii se vor putea confrunta cu situatii neplacute (plati intarziate, blocate, conditionate de noi formalitati, revizuite pe minus), ceea ce ii va pune pe nativi, de-a lungul urmatoarei luni, sa-si revizuiasca cheltuielile.

Intre 23 si 24 iunie, felul lor de a se exprima sau ideile pe care le vor comunica celor din jur vor starni admiratie si interes. Intre 18 si 24 iunie, cariera, valorificarea superioara a meseriei, consolidarea numelui, apararea renumelui, exercitarea autoritatii publice vor fi problemele stringente ale Sagetatorilor maturi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...