Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), ganduri confuze, ingrijorari de natura sa le strice linistea. Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa a IV-a asupra careia va exercita o influenta favorabila prin calmarea spiritelor incinse de certuri si impacarea rudelor manate de interese divergente. Regimul bunurilor poate intra, incet – incet, in normalitate sau se poate indeparta de pericolele de pana mai ieri.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), Sagetatorii vor fi in forma: se vor simti mai siguri pe ei, vor fi mai optimisti cu privire la complicatiile din viata lor, carora le gasesc mai repede si mai simplu solutii, fie ele si doar de moment. Cei nascuti in primele doua zile ale zodiei pot trai o stare disconfort provocata de intrarea Lunii Negre in semnul lor natal care le poate da un impuls destabilizator.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), decizii dificile provocate de cheltuieli cu care nu sunt de acord (un capriciu costisitor pentru un copil, un imprumut banesc acordat unui prieten), mai ales daca pretinderea lor are toate datele unei constrangeri.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, capacitate de a vorbi frumos, inteligent, captivant, convingator in public sau de a fi apreciat de un juriu/comisie de examinare. Nota generala a saptamanii va fi data de relatiile dintre intre casa I si casa a IV-a a cerului lor astral care se complica din cauza numeroaselor cuadraturi care le pun existenta intr-o ecuatie complicata. In ciuda premizelor care conduc la concluzia de normalitate sau beneficiu multi Sagetatori vor trai cu senzatia ca sunt prinsi ca intr-o capcana din cauza blocajelor si intarzierilor care se conditioneaza reciproc. Un risc particular al acestei perioade: tentatia de a rezolva aspecte personale financiare apeland la jocuri de noroc si pariuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...