Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 şi 23 aprilie, pe segmentul Gemeni, in opoziţie cu Soarele nativilor, se va afla, in tranzit, Luna, dand greutate, profunzime şi starnind ecouri afective, in relaţie cu toate evenimentele care se produc prin acest angrenaj dificil astral.

Nota generala a perioadei amintite o constituie obligaţia de a vorbi, de a discuta, de a raspunde unor intrebari, de a fi alaturi de parteneri de viaţa sau de afaceri, intr-o combinaţie alunecoasa, discutabila, versatila de la care nu se pot eschiva. Se innoada sau se vulnerabilizeaza, discret dar riscant, aspectele de viaţa personala, familiala, profesionala, publica şi/sau privata.

Luna Noua poate functiona pentru unii, mai ales pentru cei tineri, sau in logica statului lor, ca un declanşator de aventuri şi de exagerari, de coup de foudre sau de situatii ciudate, pe care aceştia le vor parcurge cu placerea ca sunt eroi, sau ca traiesc patetic ca eroii din filme. Riscul de a pierde sume mari de bani la jocuri de noroc de orice tip. Ar trebui sa-i tina deoparte de acest tip de placere pe multi nativi.

Intre 23 si 25 aprilie se pot instala restrictii banesti de moment sau se poate contura un context care impune prudenta si rigoare in cheltuieli. Intrarea Soarelui in casa muncii, unde ii va intalni pe Mercur si Marte, poate reprezenta un impuls astral spre munca, eficienta, responsabilitate sau munca multa, obositoare pentru a se aduce la zi o serie de activitati profesionale uitate, amanate, intarziate ori prost facute la vremea lor ce acum trebuie corectate. Din punctul de vedere al sanatatii, tranzitele planetelor amintite prin semnul Taurului le pot da mai multa rezistenta fizica, capacitate de refacere.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...