Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie Luna le va tranzita semnul natal, dandu-le Sagetatorilor energie, curaj, incredere si capacitatea de a se misca repede si bine in plan practic. Intre 19 si 20 octombrie unii pot fi stramtorati cu banii.

Vor incerca sa stabileasca o alta ordine a platilor, vor incerca mici strategii financiare. Intre 21 si 23 octombrie dimineata sunt extrem de activi intr-un plan al relatiilor, conexiunilor publice. In cazul unor nativi se poate vorbi chiar de un soi de placere de a face noi cunostinte, de a cultiva o serie de persoane.

Doresc sa fie conectati la tot felul de evenimente care sa le permita sa fie informati la zi si, la randul lor, sa fie cunoscuti. Pentru asta nu vor pregeta sa faca una sau mai multe deplasari, luand parte la o serie de evenimente care nu-i privesc direct ci doar pentru ca ii mana placerea sau interesul de a fi acolo, in inima evenimentelor.

Din 23 octombrie, dupa ora 8 dimineata, Sagetatorii se vor confrunta cu tendinte divergente: mai intai doresc un moment de ragaz, de destindere in sanul familiei, vor sa aplaneze o serie de animozitati care s-au instalat, in timp, intre ei si rude; a doua tendinta este de a fi activi, de a se afirma in plan public, de a-si construi un statut profesional (cei mai vizati sunt cei in preajma varstei de 33 si respectiv 47/48 de ani).

Lupta pentru recunoastere, succes, obtinerea respectului si a unei functii este, de cand Sensul Vietii (Nodul Nord al Lunii) a intrat in casa a X-a, o probleme personala intens resimtita, care ii motiveaza si-i pune sub o presiune, ca si cum are vrea sa recupereze timpul pierdut din cauza blocajelor sau irosit din vina lor. Atentie la ceea ce primesc ca provocare verbala din partea unor prieteni, in preajma zilei de 23 octombrie, ce contine o miza baneasca frumos “ambalata” dar vicioasa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...