Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semn zodiacal traversat de planeta Marte, ceea ce este in beneficiul nativilor, care extrag din acest tranzit forta, energie, capacitate de mobilizare, determinare si chiar entuziasm (sau macar chef de viata). Relatiile de prietenie, de atasament, de pretuire sunt, in continuare, supuse incertitudinii.

Au obiectii de facut la insasi natura unei relatii, vor tot timpul sa aduca corectari, formuleaza nemultumiri, dar, pentru ca ele sunt rostite neconvingator sau fara argumente, situatia in sine nu se schimba cu nimic. De aici, si starea lor de permanenta neincredere in viitorul relatiei sau in persoana in cauza. Dupa seara zilei de 24 octombrie, aceste umbre, taine si nelinisti vor disparea.

In schimb, se va instala reversul acestei ipostaze, si anume radicalismul si inflexibilitatea. Cat despre tematorul triplu context astral de la sfarsitul saptamanii, el priveste casa a XII-a a cerului lor astral si creeaza premisele unei revolte interioare care poate fi justificata de oricare dintre disfunctiile instalate pe cele 12 case de-a lungul ultimilor ani si ramase nerezolvate pana in prezent. Ziua de 24 octombrie propriu-zis sau cele ce vor urma, pe principiul reverberatiei astrale, vor rascoli amintiri, trairi, stari de spirit, concluzii de viata care se vor amalgama, punand o greutate sufleteasca speciala pentru multi nativi care o vor resimti cu atat mai pregnant, cu cat se afla la o varsta a maturitatii sau senectutii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...