Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, posibile clipe placute petrecute in familie, acasa, alaturi de rude sau intr-un spatiu privat care le permite relaxare (casa de vacanta).

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, se vor contura doua directii: cea favorabila, le va permite tinerilor, care practica sporturi de performanta sau de intretinere si placere, sa desfasoare activitati care sa le dea satisfactii; in cazul profesionistilor, se poate vorbi de obtinerea unor rezultate bune (recorduri), de castigarea unor competitii, de victorii in meciuri, de selectarea lor in cluburi de renume. Directia mai putin buna provine de la deziluzia si revolta nascuta din diferenta intre dorinta lor de viata libera, nestinghera, traita la standarde inalte si imposibilitatea de a si-o oferi. Se mai contureaza, in unele cazuri si framantari provocate de o relatie sentimentala care evolueaza dramatic, cu impacari si despartiri teatrale.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, si va instaura un regim de austeritate sau, macar, de economie si prudenta in privinta cheltuielilor. Pentru cei angajati in litigii (partaj, iesire din indiviziune, succesiuni), conflictele de interese se intetesc si ambitia partilor adverse atinge cote absurde, drept pentru care, aceia trebuie lasati in pace, pana se calmeaza sau se conving de contrariul argumentelor lor.

In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in zodia Racului si va accentua toate problemele nativilor de ordin material sau financiar. Tot pe 21 iunie, Mercur va intra in casa a VIII-a si va ingreuna orice dialog pe teme de bani, bunuri si avantaje materiale.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, intelept ar fi sa se evite intalnirile si discutiile cu partenerii dificili, conflictuali ori cu adversarii de orice fel. Sunt de amanat intalnirile la avocat, mediator, notar, expert care au ca baza a discutiei interesele divergente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...