Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, casa, gospodaria ar trebui sa le ofere nativilor confort, protectie si mijloace de relaxare. Daca nu le vor gasi, le vor crea, prin amenajari interioare si domestice, prin renovari, investitii, cumparaturi cu rost ornamental si utilitar. Relatiile nativilor cu unii membri de familie pot reveni la normal: ar trebui sa fie perioada impacarilor si reluarii legaturilor intrerupte cu ani in urma. Unele persoane pot dezvolta un fel special de a trai relatiile de familie prin dorinta de a afla cat mai multe despre stramosii lor, rascolind in lazile cu amintiri dupa fotografii si corespondenta, pentru a citi jurnale si documente vechi care sa le faca mai limpede si sa le aduca mai aproape un trecut indepartat. Altii se pot intoarce in locurile copilariei lor, pot vizita casa parinteasca, scoala primara, locurile in care au crescut din nostalgia fireasca generata de planetele care traverseaza casa a IV-a a familiei si care, din 18 februarie, vor primi intariri de la Soare si Mercur, care isi vor incepe stagiul in acest sector al cerului lor astral.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, moment al exprimarii personalitatii prin participarea la activitati care sa le permita sa- si puna in valoare talentul sau abilitatile personale: distractii, sport, dans, concursuri, intreceri, jocuri de societate, speculatii financiare. Viata sentimentala va sta sub semnul a ceea ce francezii numesc “coup de foudre”. Caderea in pacat va fi pentru unii Sagetatori un fleac si, evident, un deliciu.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, rastimp in care va fi necesar ca nativii sa stranga din dinti la locul lor de munca. Nu va fi momentul potrivit pentru exprimarea nemultumirilor, pentru a ridica pretentii ori a formula critici.

Pe 23 februarie, dupa ora 2:08, dispute conjugale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...