Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), perioada intensa, cu multe ciudatenii, provocari si contradictii in planul afirmarii publice a nativilor. Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, unii ar putea fi obligati sa se gandeasca serios la viitorul lor social sau profesional.

Din 19 decembrie Marte va incepe sa tranziteze casa a IV-a a cerului lor astral si astfel, se va contura, pentru o perioada de cateva saptamani, o perioada de impacare si intelegere cu rudele apropiate, mai ales cu parintii. Se mai contureaza si posibilitatea ca acesti nativi sa caute, mai mult ca in alte dati, caldura sufleteasca a celor apropiati si tihna caminului.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), etapa interesanta, cu o evolutie bazata pe confruntari si raspunsuri clare din partea Sagetatorilor care trec printr-o faza astrala speciala. In principal, este vorba de acceptarea unor conditii, pe care, pana acum, le-au respins si de punerea in practica a unor lectii de viata care dovedesc maturizarea lor. Daca acestea nu se vor petrece in aceste zile, ei vor avea sansa sa faca aceste modificari in planul constiintei sau al proiectelor personale de viata, in 2017, cand aceasta trama astrala se va reedita.

Pe 21 decembrie Soarele va parasi zodia Sagetatorului si va intra in casa veniturilor castigate din munca proprie, antrenand o serie de evenimente ce trebuie explicate si prin asocierea influxurilor solare cu cele mercuriene si plutoniene care tranziteaza semnul Capricornului.

In restul zilei de 23 decembrie, va incepe o perioada de framantari personale. Nota generala va fi resimtita mai ales de catre cei nascuti, indiferent de an, intre 10-14 decembrie, cand asupra lor va opera si cuadratura Saturn-Kiron, la grad perfect de directia Sagetator-Pesti, ceea ce va spori valoarea lectiei de viata a intamplarilor prin care vor trece.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...