Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, posibile framantari legate de unele disfunctii materiale sau strict banesti pe care nu le pot remedia pentru ca se conditioneaza reciproc. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, comunicare cu strainatatea, mai ales in ipostaza unor mesaje, convorbiri, intalniri cu persoane dragi sau cu membrii de familie care locuiesc in afara granitelor.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, casa ridicarii in rang social si/sau profesional va fi tranzitata de Soare, Mercur si Marte care vor lucra cu toate motoarele in vederea stabilirii unor cadre de munca, viata si actiune stabile, profitabile, pe termen lung. Lor, li se va adauga, din zorii zilei de 20 septembrie, planeta Venus, care va intra in zodia Fecioarei, semn in care va ramane pana pe 14 octombrie a.c., contribuind la sansa pe care o vor avea nativii de a-si vedea realizat un vis sau un proiect profesional, poate, cu o treapta mai jos decat sperau ei. O anticipare, un semnal sau chiar un moment esential in cadrul acestui efort de afirmare publica poate fi provocat de forta astrala a fazei de Luna Noua in Fecioara, din 20 septembrie (ora 09:30′).

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, posibile intalniri cu prieteni si cunoscuti intre care se poate stabili o comunicare corecta, sincera sau revigoranta. Unii Sagetatori pot avea norocul sa intalneasca “omul potrivit” pentru a-si rezolva o problema personala. Relatiile sentimentale pot trece prin furtuni, mai mari sau mai mici, in functie de natura evenimentelor care ii surprind si care, nu intotdeauna, vor reflecta adevarul; ar putea fi vorba de o provocare, de o neintelegere, de o circumstanta stupida, de reaua-vointa a cuiva, etc.

Din 22 septembrie, dupa ora 20:40′, Luna va tranzita casa XII-a si-si va pune amprenta pe starile lor interioare, organice sau psihice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...