Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 16-22 Noiembrie 2019


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 16-22 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 și 17 noiembrie, limitări bănești pe termen scurt sau incapacitate de a spori statutul financiar din cauza blocării unor proiecte.

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, moment de entuziasm față de o provocare sau o ofertă care le-ar permite succes și afirmare. Mobilizare interioară pentru a face față unor evenimente în cadrul cărora Săgetătorii vor să facă o impresie bună.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va începe să tranziteze, până pe 3 ianuarie 2020, sectorul bolilor lungi și cronice, al psihismului, al subconștientului, dar și al sectoarelor marcate de umbră și penumbră, de taină, de mister din existența lor. În plus, acest tranzit își va pune amprenta pe axa sănătății, influențând fiziologia sistemului endocrin. Un moment special poate fi trăit între 21-25/26 noiembrie, pe fondul primei întâlniri, după 84 de ani, într-o opoziție la grad perfect, a perechii dinamice Marte/Uranus care patronează evenimentele neobișnuite, accidentele, schimbările bruște, încercările trupești, dar și destabilizările interioare.

La toate acestea se va adăuga influența planetei Mercur, care din 21 noiembrie, când va reveni la mersul direct, va fi mai puternică și își va revărsa potențialul astral asupra universului interior, împingându-i la reevaluarea trecutului, la decizii bazate pe un fond sufletesc apăsat de nemulțumire, de amărăciune sau de regret ori născute din stări de spirit necunoscute lor, ținând cont că acest aspect, în această așezare pe harta cerului lor de naștere, nu l-au mai trăit, de unde și ineditul unor ipostaze.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, efort de administrare inteligentă a numelui, a încrederii generale în potențialul lor, al autorității profesionale sau al experienței de viață. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, relații prudente și circumspecte față de prieteni.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...