Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie, perioada buna, limpede, care le da energie si entuziasm nativilor. Acestia vor incerca sa fie eficienti, vor face efortul de a recupera, pe o directie de viata, chiar de mai mica anvergura, intarzierile vor dori sa ajunga la zi cu toate sarcinile personale si de serviciu pentru a elimina stresul din viata lor precum si un anume fel de a trai “cu sufletul la gura” care le displace.

Asta nu inseamna ca vor reusi intru totul, pentru ca, asemeni altor ipostaze asemanatoare din saptamanile trecute obligatiile de familie sau raspunderile majore profesionale ii vor aduce in situatia – iarasi!- sa amane ceva, sa sacrifice ceva.

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), pe o chestiune materiala sau strict baneasca evenimentele se pot precipita. Nu este obligatoriu sa se intample tuturor nativilor un eveniment cu conotatie materiala sau cu implicare a lor baneasca dar sunt destule sanse ca, in prejma zilei de 20 iulie, cand se va produce faza de Luna Plina, pe axa celor doua case ale veniturilor banesti si avantajelor materiale, sa aiba loc un eveniment cu oarecare ecou in economia vietii lor de fiecare zi.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, situatia se schimba iar Sagetatorii pot valorifica tot ceea ce este favorabil din tranzitul celor doua planete – Venus si Mercur – adica ale norocului si ale speculatiilor si dialogurilor inteligente care aduc spor de cunoastere. Pare a fi un moment de inaltare, de ridicare in ochii lor sau ai opiniei publice prin fapte si initiative inspirate. Va fi un moment al afirmarii, al vigorii profesionale si al autoritatii publice.

Din a doua parte a zilei de 22 iulie in acest sector va interveni cu forta de impact specifica Soarele care va da o stralucire aparte acestui sector ce le va permite tuturor, sa cunoasca un moment de succes sau de progres.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: