Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie, Sagetatorii pot simti un impuls spre distractie, un interes sporit pentru activitatile recreative.

Un mic avant hedonist poate pune stapanire pe ei, ceea ce ar explica o serie de hotarari luate pe nepusa masa de a petrece, de a pleca in excursii, de a se distra, lasand balta activitatile curente, de a se dezinteresa nonsalant de treburile curente, pe principul “las’ ca pot sa mai astepte!”.

Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, starea lor de sanatate poate fi marcata de stari trecatoare de disfunctii organice cu temei hormonal, infectios, renal sau genital. Relatiile de munca sunt amenintate de conflicte, de evenimente care ii lezeaza, ii alarmeaza, ii irita. Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza, desi sunt destule motivele pentru care ar trebui sa participe la discutii oficiale, la negocieri, ar fi bine sa le evite.

Conditiile astrale indica opozitii, disfunctii, neintelegeri sau erori de strategie si conduita. Perioada “alunecoasa” in privinta derularii unor conflicte in justitie. Atentie la actele false, la marturiile mincinoase, la toate formele de distorsionare a adevarului in contextul unor anchete, depozitii si expertize. Din 21 ianuarie dupa-amiaza si pana pe 22 ianuarie, chestiunile banesti pot deveni o prioritate, in ansamblul preocuparilor lor.

Venus si Jupiter (Guvernatorul Sagetatorilor), retrograd in prezent, se afla intr-o relatie proasta, indicand o etapa de constrangeri, limitari si restrictii de natura legala, sociala sau morala. Perioada de revizuire sau reformulare a unor pozitii publice, de reasezare a unor responsabilitati sociale de genul retragere, renuntare, cedare a unor prerogative, abandon a unei pozitii sau a unor functii si responsabilitati. Soarele va intra, in ziua de 20 ianuarie, in casa a treia a comunicarii, a drumurilor si relatiilor cu fratii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...