Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 15-21 Octombrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 15-21 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), se anunta o perioada excelenta: nativii vor fi in forma fizica maxima. Cei dotati cu insusiri artistice pe care si le exercita pe fondul unei activitati de creatie sau interpretative vor fi privilegiati prin implicarea si entuziasmul de care vor da dovada, prin inspiratia si vigoarea actului de creatie. Sportivii pot face fata, mai usor decat in alte momente de peste an, antrenamentelor intense, si stresului competitional.

Teoretic, vor fi avantajate toate disciplinele sportive, in particular, insa, se pot remarca cei care practica fotbalul si atletismul, dansul sportiv sau de societate. Luna Plina din Berbec ii poate aduce in situatia sa debuteze in chip spectaculos sau sa stabileasca noi recorduri. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, se poate vorbi de o perioada stabila din punct de vedere fizic, nativii dovedind o buna stapanire de sine din punct de vedere psihic. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, va fi vremea dialogurilor.

Cu atentie si delicatete, Sagetatorii pot obtine ce-si doresc, pot convinge sau pot crea premizele intelegerilor viitoare. Din 18 octombrie, vor avea, pana pe 12 noiembrie a.c., planeta Venus in sectorul natal zodiacal, ceea ce le va da un plus de sarm si de noroc; vor emana simpatie, vor castiga increderea celor din jur, vor fi admirati si se vor gasi, aproape mereu, in situatii favorabile lor.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, banii nu vor fi punctul lor forte, poate si pentru ca vor fi obligati sa faca fata unor cheltuieli neprevazute, intr-un cuantum mai mare decat aveau cunostinta. Și prietenii pot fi un motiv al jenei financiare in care se vor afla pentru ca ar putea fi nevoiti sa-i imprumute sau sa fie solidari cu cauza acelora care… va “costa”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...