Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Sa nu uitam ca acest tranzit astral favorizeaza si o buna functionare a organismului, nu doar o stare psihica normala. Pentru Sagetatori, poate ca aglomerarea vibratiilor din Scorpion nu va fi functionat, in ultimele saptamani, atat de puternic si de motivant cum a fost in cazul altor zodii.

De aceea, acest tranzit, desi apasator, poate sa treaca, pentru cei mai multi dintre ei, aproape nesesizat in latura lui neplacuta. Poate un dor, un alean, o nostalgie sa fie traite mai intens intre 20-22 noiembrie, pe fondul unor intalniri cu persoane care starnesc amintiri.Alteori, unii se pot ingrijora peste masura cu privire la o stare sau la o senzatie pe care le-o transmite organismul. Cred ca, in realitate, este vorba mai mult de o componenta psiho-emotionala care le tulbura echilibrul interior, facandu-i sa intre in panica, pentru cateva zile.

Chiar daca, in perioada 15-21 noiembrie, nu se poate vorbi inca de trigoane pe semnele de foc, totusi, prezenta a trei planete, dintre care cei doi benefici, in zodii de aceiasi natura, are capacitatea sa construiasca un important rezervor de energie pentru viitor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...