Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, tranzitul Lunii prin zodia Berbecului (casa a V-a a Sagetatorilor) va introduce nervi si confuzie, eroare si reactii deplasate in viata sentimentala, in universul de emotii si senzatii precum si in relatiile dintre parinti si copii. Emotiile vor fi traite, mai atenuat sau mai intens, in functie de varsta si de contextul biografic. Nota generala o vor da deciziile bruste, asupra carora nativii vor medita putin sau deloc. O doza de exagerare se va strecura in felul lor de a raspunde acestor premize sufletesti.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, o mare parte dintre nativi vor fi eficienti, harnici si, in linii mari, vor fi mult mai calmi decat in zilele anterioare.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, opozitia Venus/Saturn nu va aduce nicio bucurie. Pe casa relatiilor parteneriale, Venus va incerca sa risipeasca norii, cu slabe sanse de reusita, insa, pentru ca, Saturn, retrograd, aflat in casa I a Sagetatorilor, va ridica ziduri de ostilitate si intransigenta, de pretentii sau chiar de subiectivism. Singurul lucru intelept, in acele zile, este ca nativii sa nu “puna la inima” ceea ce ce petrece in jurul lor, sa nu se lase coplesiti de evenimente si sa nu intre in jocul unuia sau altuia, nici chiar in ideea de a da cuiva o mana de ajutor.

Pe 20 iulie, Mare va intra in zodia Leului, respectiv in casa a IX-a unde va intensifica viata intelectuala, procesele mentale care conduc la inchegarea unei conștiințe, a unor convingeri. Nota generala o vor da schimbarile care se vor produce la acest nivel, innoirea fondului de idei si premize de dezvoltare personala, de salt profesional, de lupta pentru desprinderea de tot ce e vechi si inutil in atitudinea lor fata de lume si in atasamentul fata de anumite idei si conceptii fata de viata.

In restul zilei de 21 iulie, dupa ora 11:01′, interes sporit pentru chestiunile patrimoniale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...