Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a IX-a ramane dirijoarea de kharma a acestor nativi care, vor nu vor, trebuie sa tina cont de provocarile ce le vin dinspre acest sector astral si care ii motiveaza pe cei tineri, ii mobilizeaza pe cei maturi ba chiar ii motiveaza si pe cei care se afla in pragul varstei de 60 de ani, cu perspectiva retragerii iminente la pensie, sa se gandeasca la solutii alternative.

Fiecare dupa logica varstei, a pregatirii profesionale, a sperantelor dar si a puterilor fizice, este chemat acum sa faca ceva esential pe directia evolutiei personale, a dezvoltarii capacitatilor de gandire, actiune si afirmare (confirmare). Este momentul schimbarilor si unii, care au trait pana acum in umbra evenimentelor, se pot trezi brusc la o noua realitate care ii obliga sa se redimensioneze. Strainatatea, in indiferent ce ipostaza, este, pentru cei mai multi, o realitate pe care trebuie sa o ia in calcul ca o conditie necesara, in ciuda sacrificiilor pe care le implica o stramutare.

Zi interesanta, pe aceasta directie – 15 august. 16 si 17 august sunt doua zile in care unii se pot confrunta cu situatii legate de functie sau exercitarea profesiei care sa nu le faca placere. Poate ca este vorba de limitari sociale, de incapacitati financiare, de o competitie la care nu fac fata, ori la un statut public controlat de altii, impotriva caruia, pentru moment, nu se pot revolta.

Intre 18 – 20 august, pot incerca sa se consulte cu persoane subtile, evoluate care vad dintr-un unghi diferit de al lor, situatia cu care se confrunta, putand sa le dea astfel, o alta abordare si o alta perspectiva a etapei pe care o parcurg. Intre 20 si 22 august nativii simt nevoia sa fie singuri cu ei insisi, sa analizeze la rece evenimentele recente ori sa se autoanalizeze.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...