Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, numeroase motive si prilejuri de implicare personala in chestiuni de importanta minora.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, calcule legate de veniturile salariale, analiza unei situatii speciale create la locul de munca ce-i pune pe ganduri cu privire la felul sau cuantumul in care vor fi platiti daca acea ipoteza se va adeveri.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, informatii care surprind, vesti care socheaza,surprize la drumuri, mici evenimente care survin pe neasteptate si au darul de a-i pune pe ganduri pe nativi.

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a VI-a a sanatatii sporind forta fizica, energia organismului, capacitatea de refacere dupa boli si interventii chirurgicale si reechilibrare hormonala. In planul muncii, se profileaza posibilitatea stabilizarii unei situatii, incerte pana atunci, la locul de munca sau gasirea unui bun plasament al fortei si capacitatii profesionale.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a VII-a, de unde va impulsiona initiativele menite sa rezolva o cauza pe calea dialogului si a negocierilor. Acest tranzit astral poate sa acutizeze insa conflictele deja existente intre soti si parteneri sau sa determine separari si despartiri.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, perioada in care, vor – nu – vor, Sagetatorii vor trebui sa se ocupe de o ruda in nevoie sau sa gaseasca rezolvare unei chestiuni ce priveste intreaga lui familie, postura dificila in masura in care, calea dialogului si a bunei intelegeri, astral, nu se intrevede. Atentie la felul in care vor fi traite evenimentele in plan sentimental. Nici o decizie, luata la manie si la nervi, nu va dura mai mult de doua saptamani si, de vina, in acest vartej emotional, vor fi numai Sagetatorii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: