Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 14-20 Octombrie


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, motive de bucurie sau de satisfactie legate de un succes in cazul celor care desfasoara activitati intelectuale sau a elor care urmarsc sa dezvolte o cariera internationala. Ambitia si motivatia lor va fi traita la cote mari. Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei care le va netezi drumul in vederea apropierii lor de persoane speciale care ii pot ajut sau de la care avor avea de invatat (model uman, social, profesional), profesior, guru, etc.).

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, cariera nativilor va fi din nou pusa la incercare de premizele destule de dure ale competitiei, ale intereselor materiale sau politice ori pur profesionale. Formula pe care o vor adopta acesti nativi va fi cea de rezistenta tacuta, stoica, de rabdare si de efort de asumare si rezolvare a problemelor speciale pentru a-si dovedi competenta si/sau valoarea si, pentru a-si consolida statutul ori pentru a castiga simpatia.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, contextul favorabil relatiilor interumane va cunoaste o postura speciala prin elementul de noutate pe care l-ar putea introduce Luna Noua in Balanta, in casa a IX-a.

In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului si va crea premizele astrale pentru o posibila stare de revolta ori de agitatie interioara provocate de evenimentele care se deruleaza anapoda in mediul in care traiesc si muncesc, ori de stari organice, mai greu de diagnosticat pentru ca ele se vor produce, pe fond neuro-vegetativ.

Pe 19 octombrie, la ora 22:12′, va avea loc faza de Luna Noua in Balanta (la 26°35′) carele poate oferi o frumoasa surpriza sau ii va aduce in situatia de a trai alaturi de prieteni si cunoscuti situatii speciale, in general de natura potizitiva.

Pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′, disfunctii organice, stari de spirit modificate; chef de a plange sau de a deveni brusc trist, ingrijorat, ingandurat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...