Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 14 noiembrie nativii pot fi intr-o frumoasa forma fizica si psihica, afisandu-se ca niste persoane sanatoase, optimiste, vesele, puternice, determinate, entuziaste.

Intre 15 si 17 noiembrie dimineata preocuparile lor se invart in jurul chestiunii – vesnice! – a banilor: fie pe directia obtinerii lor, fie pe directia mai bunei lor administrari. Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata pot aparea oportunitati in legatura cu o deplasare, o excursie, o deplasare. Surpriza poate fi una placuta sau profitabila.

Tot in acest rastimp, sunt destul de bine sustinute astral examene, mai ales cele care abordeaza o latura tehnica, practica sau care il pun pe un candidat in situatia de a fi spontan, inventiv, original. In dialogurile curente, Sagetatorii vor fi in verva, exuberanti, placuti sau interesanti (“suvoi de idei”). Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie – vor nu vor – sunt obligati sa revina la sentimente (mai) bune fata de rudele cu care s-au aflat in disputa sau chiar in razboi, in ultima vreme.

Unii doresc sa puna capat conflictelor, altii doresc o rezolvare definitiva a cauzei care a generat neintelegerile, iar altii vor doar sa actioneze corect si moral, in functiei de datele problemei. In seara zilei de 20 noiembrie, la ora 22, Mercur paraseste Scorpionul si intra in zodia Sagetatorului, dandu-le acestor nativi, pentru urmatoarele 20 de zile, un ajutor important cu privire la schimb de idei, independenta si afirmare personala. Intreaga saptamana sta si sub semnul unei relatii periculoase ce-i pune pe nativi in posturi “alunecoase ” fata de o serie de prieteni sau parteneri de suflet. Din ambele parti, Sagetatorilor, le pot veni semnale negative: un cuvant care surprinde, un gest nelalocul lui…

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...