Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 14-20 mai 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 14-20 mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), parafrazand o formula mediatica, din alte tari (“Soc! Soc! Soc!”) vom spune si noi: “Foc! Foc! Foc!”, pentru ca Luna, pe sfarsitul stagiului in Leu, va aprinde tortele in celelalte semne de Foc, pentru a le da acestor nativi senzatii tari. Deocamdata, acestia ii au pe Saturn si Marte, ambii retrograzi, in semnul lor zodiacal, care vorbesc despre intoarcerea obligatorie la o etapa din trecut, insuficient consumata si, prin urmare, insuficient asimilata ca lectie de viata. De aici si starea de neliniste ori de hiperactivism care-i cuprinde, pe unii dintre nativi, mai cu seama pe barbatii apartinand acestei zodii.

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33), se ridica pentru multa lume o problema majora sau in directa legatura cu imaginea, functia, exercitarea autoritatii profesionale, afirmarea, succesul, etc. Situatia nu e de loc simplu de rezolvat, implicatiile sunt multe, consecintele sunt greu de estimat dar, oricum, raman in registrul negativ. Nativii au de partea lor combativitatea oscilanta (cand se ambaleaza, cand renunta), au curajul necesar dar acesta e contracarat de inhibitii sau frica in fata necunoscutului.

Din 20 mai, Soarele va intra in casa a VII-a si va radicaliza toate conflictele, ridicandu-le sau impingandu-le spre dimensiunea lor juridica, punand premizele, pentru aproape o luna a unor disensiuni si procese sau conflicte deschise a caror consecinta, pentru moment, este greu de estimat.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, relatiile cu prietenii si apropiatii sunt haotice, neproductive, dezamagitoare. Pierdere de timp!

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai planuri de taina cu privire la un aspect de munca, la felul de a vorbi si actiona intr-un colectiv. Acestea nu vor fi definitive pentru ca, timpul si contextul, le vor modela la nesfarsit.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...