Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie . Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 14-20 Ianuarie . Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), moment de demnitate intelectuala, de afirmare prin calitati morale, prin destin exemplar, prin vocatie profesionala. Pentru unii recunoasterea sau succesul este legat de prezenta lor in strainatate unde fie se afla de mai mult timp, activand in institutii de elita, fie in contextul unor congrese, intruniri internationale unde prestatia lor va fi remarcata si ii va recomanda pentru functii si posturi speciale. Toate acestea se vor valorifica, in general, in cazul nativilor maturi, a caror varsta este cuprinsa intre 42 – 48/49 de ani sau a celor in jur de 60 de ani. Domeniile de electie sunt diferite: politica, drept, profesorat, religie, jurnalism, armata.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, imaginea publica, demnitatile, succesul sunt chestiuni la ordinea zilei. Unii dintre nativi, mai ales daca au responsabilitati importante, pot fi contestati si criticati; numele lor va fi vanturat cu sau fara motiv. Nu este obligatoriu dar, pentru unii, suportul moral al familiei va fi important.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, Sagetatorii vor cauta stabilirea unor aliante sau cultivarea unor relatii de buna prietenie cu persoane oficiale. Nu este vorba de manipularea unor demnitari ci, in limitele onestitatii, de stabilirea unui dialog franc, deschis. Relatiile de dragoste pot fi sacrificate, pentru moment, in fata unor prioritati de viata publica si profesionala.

La sfarsitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra in casa comunicarii si-i va transforma, pentru o luna, pe Sagetatori in niste fiinte combative, a caror tactica ii va uimi si-i va lua prin surprindere chiar si pe cei mai apropiati cunoscuti ai lor.

Pe 20 ianuarie, nativii se vor ingrijora sau, de la caz la caz, se vor mahni, pe fondul unor situatii neclare, a unor acuzatii nedreptate, a unor confruntari si isi vor reprosa ca nu au fost la inaltime.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...