Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

La o prima impresie, harta cerului pentru nativii din Sagetator pare o culme a activitatii si intensitatii astrale.

In acest caz putem vorbi de o bunastare patrimoniala sau, in alt registru, de un alt mod de viata casnica si domestica care aduce confort, satisfactie, echilibru si implinire. Alteori, averea pune probleme. Zile intense, in acest caz, 18, 19 si partial 20 februarie. Registrul se schimba vizibil din seara zilei de 20 februarie cand, in Berbec, zodie de Foc, se vor afla patru planete care vor agita spiritele pe casa a V-a. Unii nativi cunosc piedici sentimentale, altii vor incepe sa se certe de mama focului (asta inca e de bine; inseamna ca nu au altceva mai important de facut).

Mai delicate vor fi aceste raze astrale pe directia relatiilor parinti/copii unde, fie nemultumirile, fie evenimentele sunt un vesnic prilej de dojana, de cearta, de pedepse aplicate, mai mult sau mai putin pedagogic, dar si al reactiilor neastamparate ale copiilor care nu se supun si care protesteaza neincetat apeland, pentru intimidarea celor mari, la tot felul de sicane. Structurile umane construite pe placerea aventurii, barbatii mai ales, vor intra intr-un regim de aproximativ 3-4 saptamani de arderi intense, greu de tinut in frau. Lasati usa deschisa: cand vor obosi se vor intoarce.

Luna Noua din seara de 18/19 februarie priveste comunicarea, drumurile, invatatura, scolaritatea. Atentie parinti: unii adolescenti isi supraestimeza puterile si, vrand sa se emancipeze, iau hotarari de capul lor, fara sa se consulte cu nimeni, cu privire la o optiune profesionala. Unii pot abandona scoala sau facultatea ca un gest de revolta si nesupunere.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...