Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 14-20 Decembrie


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 14-20 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 14 și 15 decembrie dimineața, amalgam de situații, reacții sau evaluări ale premiselor materiale (financiare) pe fondul unor ipostaze de viață, fie ele și de scurtă durată sau de curând survenite, care conturează niște limite de care trebuie să se țină cont. Toate acestea au darul de a contura o altă atitudine față de cheltuieli, asumarea unor riscuri financiare și nevoia de a se alinia urgențelor bănești, de a onora datorii și plăți curente.

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, dorință de afirmare, mai ales în cazul celor tineri (și nerăbdători!) sau a celor maturi care doresc să-și pună în aplicare un plan profesional ambițios. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, prudență și măsură în stilul de a coopera, de a-și exercita funcția, spirit meticulos, exigent, pretențios, exercitat mai ales în relația cu colaboratorii.

Între 19 decembrie, după ora 12.05, și 20 decembrie, posibile momente plăcute petrecute alături de prieteni. Efort de a activa alături de cunoscuți, chiar dacă de aceia nu-i leagă vreo mare simpatie sau încredere, ci doar onestitatea de a duce la bun sfârșit un proiect, responsabilitatea față de o inițiativă comună la care s-au angajat.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul comunicării, ceea ce va da posibilitatea acestor nativi ca, pentru aproximativ trei săptămâni de-acum încolo, să afle lucruri interesante, să aibă parte de știri, observații sau sfaturi esențiale care îi pot feri de greșeli.

Săgetătorii vor avea noroc la concursuri, evaluări, testare a cunoștințelor, verificare a competențelor, valorificare a unui talent. Va rămâne activă și favorabilă lor complicitatea Soare/Mercur, în tranzit prin casa I a personalității, care le va spori energia și mobilitatea fizică, dar și cea psihică.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...