Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, perioada a contradictiilor interioare, a micilor crize de constiinta sau de responsabilitate generate de conflictele conjugale sau parteneriale care pun in discutie ideea de responsabilitate si onestitate. In acest moment incarcat, solicitant pentru ei, sugestia tovarasilor de afaceri sau chiar a sotilor de a face o schimbare in viata lor se va lovi de refuzul, vehement sustinut si argumenta al nativilor care se vor crampona de trecut ori de ordinea prezenta (fie ea si precara sau nesatisfacatoare) pentru a avea sentimentul de stabilitate; ori poate ca, atacati din toate partile, ei simt cu nu mai pot sustine conflicte pe toarte fronturile.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, posibile reactii negative, la modificarea conditiilor de plata sau de salarizare. Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, vesti care ii vor lua prin surprindere, constatari care ii vor uimi, informatii care le vor “deschide ochii” asupra unei realitati, mesaje destabilizatoare de la prieteni care se razgandesc, ii abandoneaza, nu se mai tin de promisiune.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a VI-a a muncii si a sanatatii. Rolul cel mai constructiv, il va avea acest tranzit, in privinta gasirii unui loc de munca temporar sau part time ori a unui al doilea serviciu (colaborare).

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, interventii menite sa alunge supararea cuiva din familie (gesturi de simpatie, atentii, ajutor, manifestare calda a sentimentelor). Saptamana viitoare va sta sub semnul dizarmoniei pe cele doua case ale iubirii si prieteniei dar, cel mai important aspect, legat de casa sentimentelor, emotiilor si a povestilor de dragoste este posibilitatea intoarcerii la persoana parasita sau doar “ignorata” in ultima vreme si a impacarii spectaculoase, mai ales daca relatia dureaza de mult timp.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...