Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este ultima saptamana cand, asa retrograd cum e acum, saturn se va mai afla in semnul zodiacal al Sagetatorului. Din 16 iulie aceasta planeta, aflata în miscare aparent retrograda, se va afla in Scorpion, semn pe care il va tranzita pana pe 18 septembrie 2015 cand va reintra in Sagetator. Aceasta ipostaza astrala le va permite nativilor acestui semn de Foc sa aiba ultimele contacte cu aspectele de viata discrete, tainuite, sa aiba o serie de revelatii cu privire la necunoscutul din viata lor sau sa se dumireasca de ce li s-au intamplat, la un moment dat, o serie de evenimente fara explicatie logica. Zilele de 13 si 14 iunie ii transforma in niste harnicuti.

Mai agitate sunt zilele de 15 si 16 iunie cand se formeaza si faza de Luna Noua pe casa a VII – a, ceea ce poate aduce nu una sau doua noutati ci chiar mai multe evenimente, de importanta diferita pentru nativ, dar care sa-l solicite macar pentru nevoia de a face un efort de intelegere sau de a se adapta noilor conditii create.

Uneori dinamica acestor schimbari este conflictuala, alteori solicitanta sau datatore de nervi. In plan relational si/sau juridic noutatile sunt la ordinea zilei. Pe 17 si 18 iunie preocuparile lor sunt legate de conservarea unor bunuri mobile sau imobile, a unui patrimoniu de familie sau asupra deciziilor pe care trebuie sa le ia impotriva vointei lor, ceea ce ii enerveaza sau intristeaza (se despart greu de lucrurile de care s-au atasat sentimental, acelea functionand ca amintiri de familie).

Din 19 iunie dupa-amiaza, cei mai multi Sagetatori vor fi preocupati de drumuri, relatii si contacte cu strainii si strainatatea ori de cadrele legale in care trebuie sa se inscrie pentru a rezolva chestiuni oficiale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...