Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

19 si, ulterior, 20 decembrie, vor fi zile bune pentru acesti nativi. Jubilare si satisfactie personala, stare de spirit excelenta, chiar daca ea se suprapune peste o etapa de viata plina de evenimente deloc confortabile.

Pe 18 decembrie pot observa cum un factor pozitiv se instaleaza in existenta lor. Pot primi un premiu, pot fi remarcati sau selectati. Contextul se poate valorifica si in tara, dar se intrunesc mai multe conditii pentru ca el sa se petreaca in legatura cu strainatatea: plecarea la o bursa, plecarea la un schimb de experienta, la studii, intr-o calatorie menita sa le perfectioneze niste abilitati ori care sa le permita, de acum incolo, afirmarea.

Semnificatia acestei etape de gratie are legatura cu invatatura, dar ea presupune, mai intai, existenta si cultivarea unor insusiri personale care s-au rafinat prin munca si efort personal de autodepasire. De aceea, nuanta mai apropiata de adevar este cea de recunoastere si nu de noroc sau intamplare.

Unele persoane se pot lasa cuprinse, din cand in cand, de aleanul gandurilor, de valul amintirilor, de regrete, reeditand, fara incetare, situatii neplacute, etape de viata cand, li se pare lor sau chiar asa s-a intamplat, nu au fost la inaltime. Nu-i tine prea mult (doar intre dupa-amiaza zilei de 15 si dimineata zilei de 17 decembrie). Pe 18 decembrie, impetuozitatea la volan, deciziile imprudente in legatura cu un drum (chiar daca nu sofeaza) le pot strica programul si pot compromite o intalnire.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...