Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 13-19 August 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), Sagetatorii se vor bucura in continuare de efectele pozitive ale tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal. Drept pentru care vor fi in forma buna fizica si psihica, vor fi incarcati cu energie pozitiva, vor avea chef de viata si multa determinare interioara care le va permite sa se mobilizeze repede pentru a rezolva datorii mai vechi fata de ei insisi, fata de familie, de colegi, de parteneri.

Cu toate acestea, obligatiile care ii solicita nu sunt nici putine, nici usoare, asa incat, nota generala astrala, instaurata de cateva saptamani incoace, de hartuiasca, de suprasolicitare, de tracasare, va continua sa se manifeste, intreaga saptamana viitoare.

In functie de varsta, biografie personala, mizele sociale si profesionale ale acestor nativi sunt puse la incercare de actualul context astral ca si cum ar fi vorba de un test de rezistenta psihica, fizica, nervoasa, etc. Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), obisnuite preocupari banesti fara nimic spectaculos sau special.

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), se poate vorbi despre o etapa presarata cu surprize. Unele provin de la stirile si informatiile (“noutatile”) care vin spre ei, pe diferite cai. Alteori, poate fi vorba de o calatorie care apare ca o oportunitate sau ca o necesitate de moment.

Relatiile cu oameni importanti, bogati, cu rang sau cu functie ori cu “greutate” din strainatate, sunt benefice acestor nativi care pot avea de la acestia surprize placute (o recomandare, un sprijin, etc.). Sagetatorii care au o viata publica pot straluci, pot face impresie buna, pot da o lovitura de imagine. Intre seara zilei de 18 august si 19 august, nativii vor fi preocupati de problemele de familie le bruiaza viata sociala si personala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...