Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Un factor pozitiv pe harta astrala a saptamanii viitoare este prezenta activa a celor doua planete personale – Venus si Marte – in zodia Leului, zodie de Foc, in armonie cu Focul Sagetatorului, motiv pentru care acesti nativi par a fi cuplati la un rezervor de energie fizica si psihica ce le da posibilitatea sa traiasca intens, sa “arda” in plan mental, spiritual, sufletesc dar si sa se bucure de tot ceea ce le ofera viata; pe toate le accepta, tuturor le dau curs.

Astfel, simt ei ca traiesc din plin, ca sunt puternici si isi pot etala calitatile. Pe acest fundal, un eveniment astrologic vine sa completeze si sa amplifice aceste tendinte. Este vorba de intrarea planetei Saturn in chiar semnul lor zodiacal, eveniment care incheie ciclul inceput pe 22 noiembrie 1985 si deschide un altul nou, pentru aproximativ 29 de ani.

Intre 12 si 13 septembrie, cariera unora poate trece prin momente deosebite. Unele pot fi de cumpana, de incercare, altele pur si simplu instaureaza noul prin oferte (acceptate) ce presupun desfasurarea unei activitati la un nivel superior sau intr-un context avantajant.

Intre 14 si 16 septembrie se anunta destul de multe contacte sociale menite sa echilibreze o situatie, sa limpezeasca sau sa impace contrariile aparute intr-un grup din care face parte un Sagetator ce-si asuma postura de mediator.

Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie unii pot fi indispusi din motive organice; ceva din organismul lor nu functioneaza normal. Din punct de vedere psihic ei pot vadi plictis sau iritare fata de unii oameni, fapte sau situatii ori pot trece prin mici crize de constiinta provenind de la evenimente ce-i privesc direct si a caror evolutie ii nemultumeste, obligandu-i sa-si reevalueze implicarea in vederea unei decizii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...