Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, tumult sufletesc, care se va reflecta în felul în care nativii vor reacționa față de situațiile în care va fi nevoie de răbdare, îngăduință sau delicatețe; contextul va susține un comportament tranșant, categoric, mai puțin favorabil plăcerilor, amabilităților, complicității afective sau chiar al împăcării, mai ales dacă va fi vorba de tineri care pot avea reacții categorice, intempestive, pe fondul Lunii Pline în Berbec, din seara zilei de 13 octombrie.

“Victimele” unor astfel de situații explozive, al căror autor sau interpret va fi un Săgetător, este bine să înțeleagă nevoia de a nu răspunde provocărilor, de a ignora excesele sau de a “ieși din scenă”; dacă ceea ce se va întâmpla și cele ce vor fi rostite vor fi atât de explicite și de impardonabile, tot fără ceartă, cel “înțelept” este bine să părăsească scena “definitiv”, înțelegând că au primit o mostră, dar, totodată, și un avertisment a ceea ce, din cauza concesiei lor vinovate, s-ar putea instaura ca o obișnuință.

Cu corecturile de rigoare, aceeași atitudine trebuie să o aibă și părinții, care s-ar sfii, poate, să devină autoritari, de frică să nu-și strice relațiile cu copiii. În relațiile cu prietenii, interesele “superioare” (un proiect, o solidaritate de grup, respectul pentru o persoană importantă) vor funcționa ca factori de autocenzură.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, îndoială referitoare la siguranța locului de muncă, speculații legate de o posibilă regândire a sistemului de plată/retribuție. Oarecare dezordine endocrină ar putea fi resimțită în plan fizic de către cei care au deja instalată ori în tratament o afecțiune tiroidiană.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri cu specialiștii sau părțile implicate într-un contract, conflict, litigiu pe teme juridice și procedurale fără a se ajunge neapărat la o decizie finală.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: