Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, entuziasm trecator, oscilant, in functie de imprejurarile care-l pot aduce pe nativ in situatia de a se bucura de placerile vietii. Etapa a optimismului chiar si fara un motive anume. Pe 12 noiembrie Mercur va intra in sectorul lor natal si le va insufla capacitatea de a se “misca” repede, bine si eficient intr-o directie personala: sa vorbeasca ori sa actioneze in avantaj personal.

Sagetatorii vor fi deschisi dialogului, vor accepta sugestiile, observatiile sau chiar avertismentele si atentionarile care li se adreseaza, fara a riposta cu ostilitate. Venus va intra, in aceiasi zi, in casa banilor si, fara a patrona din astral un castig substantial, va insufla o nota de echilibru, de masura sau de initiativa inspirata pentru a conserva o suma de bani.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), posibile momente de stare generala, organica afectata de faza Lunii Pline care va actiona pe cele doua ale sanatatii. Cel mai vulnerabil, in fata acestor influxuri, va fi psihicul care le poate provoca stari de spirit nejustificate de un eveniment anume. Somn agitat.

Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), perioada in care discutiile, schimburile de opinii ar putea fi mai intens decat in alte zile. Chiar daca aceste dialoguri nu vor conduce la o rezolvare, ele pot reprezenta premiza unei mai bune cunoasteri a partenerului,sau a adversarului ori a proiectului pe marginea caruia poarta negocieri.

Sagetatorii vor fi in forma si vor putea face o “figura” frumoasa. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, recalibrari financiare, renuntari si limitari la nivelul cheltuielilor si investitiilor sau doar al cumparaturilor. Din 18 noiembrie, pentru cateva zile, se pot produce conflicte cu unul sau cu ambii parinti. Sectorul “casa”(locuinta, patrimoniu, gospodarie, menaj, etc.) este haotic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...