Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 12 si 13 martie nu au o relevanta speciala in provocarea astrala a perioadei cuprinse intre 12 si 18 martie a.c. Ele ar trebui sa decurga banal, in registrul obisnuit al preocuparilor de fiecare zi, legate de munca si sarcini de serviciu. Daca se va petrece ceva care iese din acest tipar astral, atunci va fi vorba de combinatia dintre harta nasterii unui nativ cu tranzitele acestei perioade.

Intre 14 si 15 martie, se nasc “curenti” care vantura relatiile parteneriale de orice fel: se spun multe cuvinte, se fac multe acuzatii, se afiseaza atitudini noi, se rostesc principii, dorinte, se pun conditii celor cu care Sagetatorii se afla in relatii parteneriale dar asta nu inseamna ca aceia se lasa influentati.

Dimpotriva, si aceia reactioneaza pe masura sau, dupa cum se contureaza situatia, peste masura, lansand la randul lor, avertismente si ultimatumuri, consumandu-se in versiuni mai diplomatice sau mai brutale de somatii si acuzatii. Fara a fi vorba de un conflict deschis, cooperarea sta sa sara in aer.

In acest dispozitiv de lupta, Sagetatorii sunt cei mai belicosi, ei sunt cei care au cel mai mare chef de “bataie”, poate si fiindca doresc sa rezolve o serie de incurcaturi si nereguli care le mananca timpul si le pun rabdarea la incercare.

Se pot identifica ipostaze oficiale si conditii familiale dar, cel mai puternic loc din actuala lor harta astrala, este cel al casei I, a personalitatii acestor nativi, unde se confrunta influentele divergente ale planetelor Marte si Saturn.

Intre 16 si 18 martie dimineata, unii nativi constata ca nu prea mai au bani sau ca, in perspectiva, economiile lor se vor subtia alarmant. Dupa ora 9 a aceleiasi zile, nativii vor fi motivati de orgoliu, vanitate, de dorinta de afirmare, de spiritul de independenta. 14 martie o zi solicitanta in plan personal, in legatura cu unul dintre parinti sau cu o ruda de sange.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...