Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 12 decembrie (pana la ora 9) consolideaza ceea ce a provocat si patronat in ultimele 3 zile, cat Luna s-a aflat in zodia Sagetatorului, unde a fost protagonista fazei de Luna Noua, punand repere demne de interes pentru existenta acestor nativi care mai au posibilitatea sa analizeze ceea ce au trait, ceea ce au simtit sau ceea ce au intrezarit cu ochii mintii ca trebuie sa faca in beneficiul personal.

Acum, pe finalul acestui tranzit foarte important pentru ei, Sagetatorii ar putea identifica o serie de pericole care vin dinspre rude sau de obstacole care se ridica in calea dezvoltarii lor sociale si profesionale. Ei vor realiza ca se afla intr-un blocaj care trebuie indepartat printr-o serie de gesturi care necesita gandire riguroasa, comportament corect, tarie de caracter si forta interioara. Intre 12 si 14 decembrie (pana la ora 15), ei ar putea medita la eficienta eforturilor depuse sau la esecurile de pana acum care explica o serie de probleme financiare.

Pentru moment, ei se ingrijoreaza, constientizeaza limitele si riscurile momentului. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara, Sagetatorii pot fi spectaculosi, mai ales daca trebuie sa vorbeasca, sa poarte dialoguri, sa faca dovada unor calitati personale (elocventa, imaginatie, deschidere spirituala sau orizont larg de cunoastere). Drumurile curente si deplasarile scurte pot fi marcate de surprize si situatii neprevazute de orice natura. Intre 17 si 18 decembrie, ei trebuie sa faca efortul de a privi familia din care provin cu mai multa ingaduinta.

Desi, in ciuda efortului de a fi toleranti, problemele de fond nu se vor rezolva, cel putin nu va spori discordia in relatiile ravasite cu neamurile lor. Atentie pe 15 decembrie si, apoi, pe 18 decembrie, cu privire la cariera, functie, rang, demnitate, pretuire care pot fi puse la incercare prin contestari publice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...