Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 12-18 August 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, posibile furtuni sentimentale; tulburarea apelor ii poate face pe unii Sagetatori impetuosi, neatenti la detalii, nerabdatori (sa intrebe, sa afle, sa afirme, sa raspunda, se someze, sa decida…) si fara masura. Oricata justificare initiala vor fi avand, pe parcursul acestor desfasurari de forte emotionale, pana, la urma, tot vor gresi, lezand sensibilitatea sau buna-credinta a celor vizati. Contextul astral general este favorabil sportivilor care pot realiza performante neasteptate care le vor permite, unora, sa plece din tara la competitii de prestigiu sau la cluburi de elita.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, rabdare, metoda, harnicie.

Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va permite reluarea activitatilor (sau macar premiza lor) ce pareau a fi fost abandonate pe parcurs, la care nativii renuntasera in lipsa unei perspective clare (durata, beneficiu, efort estimat). Pana pe 5 septembrie, nativii vor avea posibilitatea sa analizeze, pe baza datelor si informatiilor de ultima ora, viabilitatea proiectului, valoarea propunerii, avantajele acceptarii ei, riscurile implicarii lor in situatii-cheie care le-ar pune in joc cariera sau autoritatea in domeniu.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, controversele se pot tine lant, angajandu-i pe Sagetatori in dispute, pe teme si cu importante diferite.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, “contorsiuni” financiare. Cei care “nu sunt in bani” pot recurge la artificii de genul “ma imprumut de la cineva ca sa platesc o datorie altcuiva”. Nota generala a saptamanii va fi data de dinamica astrala puternica, ce vine dinspre zodia Leului (casa a IX-a a cerului lor astral), care le induce vointa, tarie de caracter in urmarirea unui scop sau al unui ideal, mai ales daca acesta are o puternica motivatie profesionala (dorinta de succes, de afirmare, de notorietate).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...