Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, premize importante resimtite de catre nativi, mai direct ori mai discret: optiunile fundamentale, de crez, de constiinta, de convingeri superioare se vor afla la o rascruce de drumuri. In perspectiva urmatoarelor zile si saptamani, Sagetatorii vor trebui sa-si ia inima-n dinti si sa renunte la unele, sa le reformuleze, drastic, pe altele ori sa le accepte pe cele noi, in conformitate cu etapa de viata in care se afla.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, Sagetatorii vor identifica sectoarele sociale si profesionale pe care trebuie sa le consolideze si asupra carora sa vegheze pentru a nu se deteriora.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, unele persoane nascute in acest semn s-ar putea afla in mijlocul unor discutii aprinse: li se pot cere explicatii, pot fi certati, criticati. Uneori, poate fi vorba de afirmatii nefondate, rostite la intamplare, alteori poate exista un temei in chiar comportamentul nativilor; intr-o a treia varianta, ei ar putea fi somati sa-si precizeze oficial parerea fata de o situatie cu care se confrunta grupul de cunostinte din care face parte nativul si cu care acesta se identifica sau prin intermediul caruia se legitimeaza si sa-si declare apartenenta la una sau la alta dintre solutiile preconizate. Posibile tulburari afective care-i pot face sa se comporte straniu, sa spuna lucruri ciudate, in care nici ei nu cred.

Intre 16 noiembrie, dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, fond psihic incarcat de regrete, remuscari si rememorari ale unor intamplari neplacute din trecut sau de data recenta. Situatia va evolua crescendo spre 18 noiembrie, cand va avea loc Luna Noua in Scorpion, care ar putea declansa o revolta sufleteasca, suficient de puternica incat sa le schimbe viziunea asupra unei stari de fapt si sa le furnizeze argumentele necesare pentru a opera o schimbare brusca si radicala mai intai in plan sufletesc si, mai tarziu, in plan relational.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...